Τι κάνω αν τρακάρω με ανασφάλιστο αυτοκίνητο

Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες έχουν πλέον στις βασικές τους καλύψεις την "κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα". Με αυτή την κάλυψη, αν τρακάρετε με αυτοκίνητο το οποίο δεν είναι ασφαλισμένο, σας αποζημιώνει η ασφαλιστική σας εταιρεία και αφού σας αποζημιώσει στρέφεται εναντίον του οδηγού ή και του ιδιοκτήτη του ανασφάλιστου οχήματος για να αποζημιωθεί.

Σε περίπτωση που τρακάρετε με αυτοκίνητο που δεν είναι ασφαλισμένο πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες για να μπορέσετε να αποζημιωθείτε από την ασφαλιστικής σας εταιρεία από την "κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα" που αναφέραμε παραπάνω.

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (6 Votes)

Ασφάλεια αυτοκινήτου

Στην τρελή τεχνολογικά εποχή που ζούμε είναι φυσιολογικό όλα γύρω μας να εξελίσσονται. Πλέον σχεδόν όλα τα προϊόντα και σχεδόν όλες οι υπηρεσίες είναι στον υπολογιστή μας. Πλέον τον υπολογιστή μας δεν τον ανοίγουμε μόνο για να παίξουμε πασιέντζα και ναρκαλιευτή, όπως κάναμε στα μέσα της δεκαετίας του 90, αλλά μπορούμε και έχουμε την δυνατότητα να αγοράζουμε προϊόντα και υπηρεσίες σχεδόν από όλα τα μέρη του κόσμου.

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Αλλαγές στη νομοθεσία για την υποχρεωτική ασφάλιση των οχημάτων κάνουν πιο αυστηρό το πλαίσιο για τους ανασφάλιστους οδηγούς, αλλά και φέρνουν πιο γρήγορα, τις αποζημιώσεις των ζημιών από ατυχήματα όπου πλέον θα εξοφλούνται μέσα σε δέκα ημέρες.

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Ανασφάλιστα

Η κυβέρνηση κλείνει το μάτι στους οδηγούς που έχουν ανασφάλιστα τα οχήματα τους. Και αυτό διότι θα μπορούν να παίρνουν πίσω άδεια κυκλοφορίας, πινακίδες και δίπλωμα αν προσκομίσουν την απόδειξη πληρωμής για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)